Format e saj trupore të cilat kanë ndryshuar, vështirë se mund te mos vërehen.

 

E për te gjithë ata qe thonë se Kylie Jenner ka këto linja përmes ndërhyrjeve dhe impianteve, ajo ka një mesazh për ta.

“Nuk kam impiante ne b***. Kam qenë shume e dobët, ndërsa tani kam shtuar disa kile. Por është ne rregull me pëlqejnë format,” ka thënë Kylie.

Megjithatë ajo pranoi se ka menduar të bëj operacion gjinjtë, por që nuk e ka bërë.

E këtë mundësi nuk e përjashton në të ardhmen.

'I like the chunkiness!' Kylie Jenner denies getting 'a** and boob implants' and credits her new curves to 16lb weight gain; she is seen here in an Instagram she posted earlier this month'Why ruin it?' Although she denied having had surgery, Kylie did not rule it out in the future, saying her breasts were 'not big'

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here