Ylli i muzikës pop, Kylie Minogue, ëndërron që të bëhet pronare e një lokali në plazh në vendlindjen e saj në Australi, pasi të tërhiqet nga bota e shoubizit.

Këngëtarja australiane është e vetëdijshme se popullariteti i saj nuk do të zgjasë përgjithmonë, prandaj e ka një plan për pensionim.

“Qe një kohë të gjatë po bëj shaka me menaxherin dhe asistentin tim rreth hapjes së kafenesë ‘Kylie Caf’…”.

E dini si është, njerëzit që punojnë një kohë të gjatë së bashku, në fund bëhen familje. Ashtu do të përfundojmë edhe ne, në Gold Coast në Australi në ndonjë kafene të vogël, e cila do të quhet ‘Kylie Caf’, në të cilën do t’i mërzisim njerëzit me tregimet tona ta pakripa rreth turneve”, ka thënë Minogue.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here