Këngëtarja Kylie Minogue e cila është në lidhje me modelin spanjoll Andres Velencoso dëshiron të krijoj familje me të dashurin e saj por ende nuk ndihet e sigurt pasi që në vitin 2005 ajo luftoi ndaj kancerit në gji.

Prandaj është mjaft skeptike për fillim të ri të tretmanëve shëndetësore.

“Unë jam ende e frikësuar të hyj në një terapi, e pranoj që dëshiroj shumë të kem fëmijët e mi por jam shumë e pasigurt dhe jam duke u frikësuar në më të keqën”, ka thënë Kylie.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here