Këngëtarja Tuna Sejdiu e cila para pak ditësh u bë nënë , duke sjellë në jetë djalin “Tianin”

Ajo ka një urim për fëmijët në ditën ndërkombëtare të tyre.

Lumturia më e madhe e një fëmije është të dimë se ai është i dashur! Urime dita e fëmijëve”, ishte urimi i

Tunës përkrah një fotografie ku shihet bashkë me djalin e saj Tianin.
Tuna dhe Patris Berisha po e shijojnë çdo moment me voglushin.

The biggest happiness of a child is to know that he is loved! ❤️Happy children's day!?

A post shared by Tuna Sejdi (@tunasejdi) on

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here