Ky është personi që i dërgon lule Luanes Tashmë misteri i madh se kush është dërguesi i luleve të shumta te Luana Vjollca është zbuluar.Duket se tash më dilema për atë se kush po i dërgon lule Luana Vjollcës nuk ka.

Së paku kështu besohet të jetë në bazë të informacioneve që po qarkullojnë në rrjetet sociale.

Premtim Fetahu është ai që besohet se po i dërgon lule Luanës dhe në mënyrë interesante vet në mesazhe private ka konfirmuar edhe Luana.

Ky mashkull është nga Podujeva, pavarësisht se vështirë besohet se ai mund të jetë autori i dërgimeve të luleve sensacionale te bukuroshja.

Ky është personi që i dërgon lule Luanes

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here