Ky është ministri kosovar që nuk i ndahet SnapchatitTashmë rrjetit më të ri social Snapchat, nuk po mund t’i rezistojnë as zyrtar të shtetit.

Kështu ministri kosovar Arban Abrashi, ka vendosur që t’i bashkohet këtij rrjeti, shkruan “Magazina.al”

Në profilin e tij mund të shihen postime që nga mëngjesi kur fillon punën në Ministrinë e Punës dhe mirëqenies Sociale deri natën vonë kur argëtohet me shoqërinë.

Ky është ministri kosovar që nuk i ndahet Snapchatit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here