Valdrin Sahiti është i pari që i ka uruar mikës së saj ditëlindjen, shkruan Kosovarja.

Liberta Spahiu e cila moderon një emisione, e ku kemi mundësi ta shohim çdo javë dhe ajo që të bijë në sy është stili i saj më unik se prezantueset tjera.

Dhe për këtë pjesë përkujdeset dizejnatori Valdrinh Sahiti.

Moderatorja sot ka ditëlindjen dhe ai që përkujdeset për veshjet e saj është përkujdes edhe në këtë detaj tjetër që është shumë i rëndësishëm për Libertën sot ajo mbush 32 vjet e kështu e ka uruar Valdrini: ‘HappybirthdaytothisBishe’.1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here