2Labi dhe Qëndresa kanë vendosur t’i vënë një emër interesant vajzës së tyre.

Labi dhe Qëndresa janë bërë sot prindër të një vajze.

Ata kanë lajmëruar pak më herët lajmin e gëzueshëm, ndërsa fansat kanë qenën kurozë të dijnë emrin që ata i kanë vënë vajzës, shkruan Gazeta Express.

E Labi nuk ka vonuar, duke zbuluar se vajza ka marrë emin Rroa, një emër ky mjaft i veçantë.

Mirëseerdhe në jetë, Rroa Gashi!/Gazeta Express

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here