Ky është divorci që kushton 300 milionë $Janë konsideruar përherë si një nga çiftet më të bukur të Holliwood-it, ndonëse kritikët martesën e tyre e kanë parë shpeshherë si një formë biznesi.

Por deri më sot asgjë nuk ka ndikuar për të thyer raportin martesor mes avokates libaneze Amal dhe aktorit George Clooney.

Kopertina e parë e revistës amerikane “OK” bëri bujë gjithandej, duke surprizuar të gjithë me lajmin për një divorc të mundshëm.

“Lajmërimi i divorcit të Amal dhe George. Ndarja prej 300 milionë dollarësh trondit Hollywood”, ishin këto fjalët në kryeartikullin e revistës “OK!”.

Në shpjegimet e artikullit shkruhet se Amal dëshiron fëmijë, ndërsa ai jo. Divorci do të sillte edhe ndarjen e pasurisë së 55-vjecarit me bashkëshorten e tij, duke ju dashur ti dorëzojë gjithashtu edhe vilën në Liqenin e Komos.

Në artikull shkruhet se ndonëse ata se e duan njëri-tjetrin, kanë kuptuar se duan gjëra të ndryshme në jetë.

Ndoshta George Clooney nuk e morri aspak parasysh se të martohej me një avokate si Amal, do ti kushtonte jo pak.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here