vjosaosmaniAnëtarja e LDK-së e cila është me profesion juriste dhe profesoreshë e drejtësisë, Vjosa Osmani, në zgjedhjet e fundit parlamentare ishte femra më e votuar në vend, e cila kishte fituar mbi 30 mijë vota.

Vjosa Osmani, është ndër femrat më të sukseshme në Kosovë. Osmani ka raporte të shkëlqyera me bashkësinë ndërkombëtare, duke i veçuar ato me SHBA-nëVjosën të gjithë e njohim, por a e keni ditur se Prindoni është bashkëshorti i kësaj gruaje të fuqishme dhe të guximshme.

Prindoni është pjesë e Qeverisë së Kosovës dhe është udhëheqës i një depertamenti në Ministrinë e Punëve të Jashtme, i cili mbulon SHBA-të, përcjellë Gazeta NewBorn.

vjosa

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here