Ky është bashkëshorti i Ryva Kajtazit Jeta e private e këngëtarëve tanë shpeshherë është e mbyllur dhe pak e zbuluar për publikun e gjerë.
Por, ka disa raste kur ata/ato nuk ngurojnë të shfaqin pak nga kjo jetë e fshehtë.

Ka kohë që nuk kemi parë apo dëgjuar ndonjë të re nga këngëtarja Ryva Kajtazi.Ajo është martuar dhe tashmë sipas disa mediave po pret një fëmijë, ndërsa ka publikuar dhe një fotografi me bashkëshortin e saj.

Bashkëshorti i saj e ka emrin Fidan, por jo shumë është parë prezent në media.

Ky është bashkëshorti i Ryva Kajtazit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here