Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka marrë pjesë sot në Konventën e PDK-së, e shoqëruar nga bashkëshorti i saj.

Ajo ka postuar në Facebook një foto nga kjo ngjarje bashkë me Visarin, i cili nuk është shumë i njohur për publikun, shkruan Magazina.al.

Ministrja e Hoxha duket se e ka marrë me shumë seriozitet punën e saj në Ministrinë e Drejtësisë. Ajo duket e angazhuar shumë në këtë dikaster, ndërkohë që është edhe profesoreshë në kolegjin ELSG dhe në Universitetin Amerikan në Kosovë.

Përveç kësaj, Dhurata është edhe një nënë mjaft e suksesshme, familja e saj përbëhet nga bashkëshorti Visari me të cilin ka edhe dy fëmijë.2 3

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here