Ashton Kutcher dhe Demi MooreYlli i filmit “What Happened in Vegas”, Ashton Kutcher, i cili është i martuar me aktoren shumë më të vjetër Demi Moore, thotë se jeta e tij mund të bëhet më e mirë vetëm nëse ai e klonon veten.

Kutcher thotë se jeta e tij është e përkryer për momentin dhe e vetmja mënyrë për ta bërë më të mirë mund të jetë të krijojë një version tjetër të vetes, andaj të mund të përjetojë gjithçka dy herë.

“Jeta nuk mund të jetë më e mirë, madje edhe nëse qëndroja në atë plazh atje. Ndjehem aq mirë sa pothuajse kam nevojë për edhe një tjetër si unë, për ta bërë jetën edhe më të mirë”, ka thënë aktori.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here