Emisioni më i ndjekur në Gjermani është “Adam sucht Eva” ose “Adami kërmon Even”, që shfaqet në “RTL”

Më në fund në këtë shou televiziv ku konkurrentët shfaqen nudo, ka dalë edhe një shqiptar, një macho i vërtet, që siç po thuhet, eksitohet pa viagra, ndonëse ka kamera gjithandej.

Ai quhet Kushtrim dhe është shqiptari i parë që shfaqet nudo në një kanal televiziv gjerman.

Ende nuk dihet mbiemri dhe vendi prej nga vjen.

22 33 44

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here