Para pak ditësh, Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi kurorëzuan në martesë lidhjen e tyre disa vjeçare.

Dasma pati elementë të veçantë, shumë të ftuar Vip dhe argëtim pafund.

Gjatë dasmës Jonida dhe Besniku luajtën lojën me këpucë. 

Ata duhet t’i përgjigjeshin pyetjeve që u bënte Ermali, duke ngritur këpucën e vet ose të partnerit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here