Sharmante, moderne, të zgjuara dhe gjithmonë interesante në sytë e publikut.Të tilla janë motrat Ismaili, Adelina, Ema e Zanfina.

Ato u rriten nga e ëma, zonja Mona, e cila i kthej të bijat në yjet më të shndërritshëm të industrisë muzikore.Ema nuk preferoj të merrej me muzikë e as me ndonjë punë publike, por pavarësisht kësaj, ajo bëri emër në sajë të bukurisë dhe çuditërisht mbi të gjitha në sajë të dëshirës së saj për të mos qenë e famshme, shkruan “Kosovarja”.

Dikur motrat Ismaili jetonin të lumtura bashkë me të ëmën nën një kulm, ndërkaq tani gjërat kanë ndryshuar, pasi Adelina jeton në Zvicër dhe në shtëpi janë vetëm Zanfina e Ema.Lidhja mes tyre si gjithmonë mbetet e fortë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here