Afrim Muqiqi“Kush ia nis luftës ma i pari”, Afrim Muçiqi a bullgari Toni Storaro! Kjo këngë është vënë në hamendje për shkak të prejardhjes dhe origjanilitetit të saj.

Një video që po qarkullon këto ditë nëpër rrjetet sociale, të bën të dyshosh për atë se kush e ka kënduar këtë këngë për herë të parë. Këngëtari ynë Afrim Muçiqi apo këngëtari bullgar Toni Storaro, që e ka të njëjtën këngë me tinguj identik, por me një tekst shumë larg nga ai i yni. Kënga e këngëtarit bullgar titullohet ‘Nema pari’ dhe ka tinguj të ngjashëm me këngën ‘Kush ja nis luftës ma i pari’.

“Nema pari” është lansuar në YouTube në vitin 2011, konkretisht më 5 shkurt, mirëpo daton si këngë nga viti 2001.

Ketu mund ta ndiqni videon: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-Vw5v3mR68Y

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here