Kush i pëlqen Dren Abazit?Ai ka shije të hollë dhe kjo vërehet në krijimet e tij artistike, por edhe në paraqitje.

Dren Abazi, i cili njihet si frontmeni i ‘’Zig Zag Orchestra’’ dhe një morie këngësh me vlerë, gjithsesi se ka sens edhe në përzgjedhjen e asaj që dëgjon vetë.

Kuptojmë se këngëtari i pëlqyer i Dren Abazit është Toni Childs.

Me gjasë ikona e muzikës botërore është inspirim për të.

Ndryshe, vendet e preferuara të këngëtarit janë ato ku luhet muzikë Jazz. Fatkeqësisht në Kosvë vende të tilla ka pak.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here