Kush e bëri Shkurte Fejzën operacion plastikShkurte Fejza, konsiderohet se është njëra nga divat e muzikës popullore shqiptare

Shkurta komplimentohet edhe për pamjen që e ka sot. Nuk e ka asnjë ndërhyrje kirurgjike sikur që jo pak e bëjnë koleget e saj.

Në arkivin e Revistës Kosovarja u gjetën ca foto kur këngëtarja jonë e madhe ishte adoleshente dhe në fillim të karrierës saj, e cila edhe atëherë qe mjaft e bujshme dhe shpejt bëri famë gjithandej.

Fotot e tregojnë dukshëm transformimin e këngëtares së njohur, madje thuajse nuk ka mbetur asgjë nga ajo që ka qenë dikur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here