voiceTë premten ne mbremje do jete nata finale e “The Voice of Albania”, surprizat do të jenë edhe më të fuqishme, falë katërshes finaliste të përbërë nga Jozefina, Mjellma, Venera dhe Mateji, që do të japin maksimumin e tyre për të rrëmbyer tashmë edhe votat e publikut. Të përzgjedhurit e edicionit të dytë të “The Voice of Albania” kanë shprehur emocionet e shumta për natën finale, ndërsa kanë falënderuar edhe trajnerët e tyre që arritën t’i sillnin deri në këtë fazë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here