Kurt Cobain nuk eshte per tu shiturE veja e Kurt Cobain Courtney Love ka kërcënuar se do të ngrejë padi ligjore kundër nje kompanie lojerash te cilet kane shfrytezuar imazhin e ishbashkeshortit te saj per nje loje qe quhet Giutar Hero.


Gjiganti i lojërave, Activision, ka krijuar karakterin e Cobainit në Guitar Hero 5, që është hedhur në treg më date 1 te ketij muaji.

Nirvanisti shfaqet krahas te tjere idhujve: Jimi Hendrixit, Johnny Cash, Shirley Manson dhe Matt Bellamy.

Kompania kishte thënë se ka siguruar lejen nga pjesetaret e tjere te Nirvanave, madje edhe nga vete Love e cila pretendon te kunderten dhe thote se do ta coje ceshtjen ne gjyq.

Kjo ngeli gjyqeve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here