Leonora JakupKarrierën e saj muzikore e filloi qysh në moshën e hershme, sukseset nuk i munguan asnjëherë.Është kjo Leonora Jakupi, e cila deri më tani i ka dhuruar shumë këngë skenës muzikore.

Aktive në muzike ishte edhe pas lufte.

Ajo merrte pjesë në koncerte të ndryshme, të cilat mbaheshin me rastin e përvjetorëve të rënies së dëshmorëve.

Edhe në këtë fotografi të siguruar nga “Magazina.al”, këngëtarja e njohur kishte kënduar në fshatin Aqarevë, në një manifestim të atillë.

Me veshje tradicionale shqiptare, e ëmbël dhe e afërt me adhuruesit e saj, shihet në këtë fotografi të realizuar diku 15 vjet më parë…

leonora

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here