Nëna dhe vajza konkurrojnë për të njëjtin çmim, atë të femrës me të pasme më të mira.

 

Mamaja Bruna Ferraz dhe vajza e saj Eduarda Morais sfidojnë njera-tjetrën, për titullin e lakmuar që jepet për prapanicën më të mirë në Brazil, Mis BumBum.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here