Këto janë të famshmet që ‘kanë guxuar’ të dalin në foto pa grim.

Dihet se në ditët e sotme, të famshmet dhe jo vetëm, i kushtojnë shumë rëndësi grimit.

E të famshmet rrallëherë ndodh që të dalin në ndonjë paraqitje apo edhe në ndonjë foto në rrjetet sociale pa grim, shkruan Gazeta Express.

Së fundi, megjithatë, po bëhet një përpjekje që sa më shumë femrat të shfaqen natyrale, e kjo më së shumti mund të ketë sukses kur të famshmet e bëjnë të parat.

Ajo që e ka filluar këtë është këngëtarja Alicia Keys, e cila nuk po përdor më fare grim, në mënyrë që të vetëdijësojë vajzat se edhe pa grim mund të duken bukur.

Ndërsa më poshtë keni disa nga yjet që kanë ndjekur ‘rrugën’ e Keys dhe të paktën sa i përket të pozimit pa grim.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here