Ajo është një nga ikonat e bukurisë shqiptare dhe këtë fakt e dëshmon çdo ditë e më shumë.

Këtë herë Missi i përjetshëm Valbona Selimllari ka vizituar vendin, i cili ka emrin e saj luginën e Valbonës. “Kur Valbona takon Valbonën”,-ka shkruar Selimllari e cila duket më në formë se kurrë. /Gazeta Express/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here