Kur bëhen bashkë: Remzia, Dafina e YllkaShpesh ngjanë që këngëtaret tona takohen nëpër qendra evropiane apo edhe të vendit , tek këndojnë në mbrëmje muzikore e ahengje familjare.

Ka prej tyre , të cilat ikin nga njëra tjetra , nuk flasin për arsye tyre të ndryshme . Por ka edhe prej atyre , të cilat edhe fotografohen bashkë dhe i shpërndajnë nëpër rrjete sociale,shkruan Kosovarja.

Njëra nga ato është edhe kjo tek shihen këngëtaret tona të njohura : Remzije Osmani, Dafina Zeqiri e Yllka Kuqi.

Pavarësisht , me këtë foto a duan të paralajmërojnë ndonjë bashkëpunim në mes vete a jo , fotoja ka dalë e bukur , aq më të bukura po duken këngëtaret kur janë bashkë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here