Këtë mbrëmje në New York, në javën e modës vjeshtë/dimër 2012 ka mbërritur një fanse e veçantë. Ajo ka qenë në duart e babait të saj, David Beckham.

E ndërsa ky i fundit ka rënë në sy për seriozitetin e tij, i veshur me kostum të mbyllët, vajza duket se ka qenë mjaft e kënaqur dhe në argëtim e sipër, gjë që është vënë re nga nxjerrja e gjuhës.

Duket sikur gjuha e nxjerrë iu është drejtuar kamerave dhe paparacëve, transmeton portali Lajmifundit. Një përshëndetje interesante kjo për vajzën e çiftit Bekcham.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here