Kujt i nënshtrohet Valdrin Sahiti?Valdrin Sahiti është dizajneri i parë mashkull në Kosovë që arrin të befasojë me shije. Deri më sot ka prezantuar disa koleksione dhe qindra kreacione, që shpesh i kemi parë edhe në trupat e këngëtareve dhe artisteve më të afirmuara shqiptare.

Valdrini, që ka punë me femrat më të bukura të estradës, tregon se gjithmonë i është nënshtruar teorisë së Kantit, që thotë se femra lind e bukur ,luan më të bukurën, jeton për tu dukur bukur dhe është krijesa më e përsosur e ruzullit.

Ndryshe, Valdrin Sahiti së fundi ka festuar dhjetë vjetorin e punës në fushën e modës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here