Duke qenë se ndiqet në çdo moment nga kamerat, Kim Kardashian duhet ta dijë mirë se ajo fotografohet në çdo çast dhe kënd.

Por, duket se Kim e ka harruar këtë gjë dhe për këtë arsye, i ka futur duar nga të pasmet të dashurit të saj, Kanye West.

Një moment që natyrisht nuk mund të humbej nga paparacët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here