Të gjithë e shikonin si një prej këngëtareve më me shanse për t’i rezistuar skenës së muzikës, por papritur… heshtje.

Ndoshta e lodhur nga thashethemet në shtyp dhe grindjeve me koleget, Ku Poni? këngëtarja preferoi të publikojë disa videoklipe aty këtu, por pa shumë zhurmë.

Vitet e fundit, më shpesh e shohim në koncertet e komunitetit shqiptar në Amerikë, që na bën të mendojmë se ndoshta këngëtarja i ka thënë “bye” Shqipërisë për ca kohë.

E themi këtë pak me keqardhje, sepse shumë do të kishim dëshirë të dëgjonim një tjetër “Si trëndafil” apo “Shpirti im”. Sh2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here