Ku po ushtrohet presidenti për ta mbajtur vijën e trupit?Presidenti i Kosovës duket se i kushton rëndësi shëndetit në mënyrë të veçantë.

Hashim Thaçi së bashku me djalin e tij, Endritin janë parë së bashku duke stërvitur në palestër.

Edhe pse i angazhuar me politikë dhe me ngjarje të ndryshme shtetërore, presidenti i vendit duket se gjënë kohë për ta mbajtur vetën në formë duke ushtruar në palestra sportive.

Fotografija është postuar nga trajneri personal i Thaçit në rrjetin social ‘Snapchat’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here