Ku mbeti missi Venera Mustafa?Të gjithë mbajnë mend Venera Mustafen, missin e luftës.

Derisa në Kosovë po zhvillohej lufta e përgjakshme, në Tiranë po mbahej “Miss Albania”, një kompeticion i përvitshëm që nuk pauzoj as në kohën e eksodit në Kosovë.

Jo rastësisht në këtë edicion morri pjesë edhe Venera Mustafa, atëherë një adoleshente e pa fajshme, e ëmbël, e ikur nga lufta.

Venera u morr nga shkolla dhe u dërgua direkt në “Miss Albania”, ku edhe e fitoi kurorën e më të bukurës, shkruan “Kosovarja”.Venera tani merret me dizajn të modës dhe pak e kujton kohën e kurorës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here