medaMeda i është gëzuar shumë lindjes së fëmijës së parë, djalit të tij Aldionit, që e feston ditëlindjen bashkë me Pavarësinë e Kosovës, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari ka thënë se kujtimi më i bukur i jetës së tij është lindja e djalit. Lajmin për lindjen e të birit Meda e ka marrë përmes telefonit, pasi ai ndodhej në Amerikë për të kënduar për bashkatdhetarët që jetojnë përtej oqeanit.

Meda ka thënë disa herë se e do shumë djalin e tij të madh dhe kjo është mëse e kuptueshme, pasi çdo baba e do fëmijën e vet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here