Matt Damon dhe bashkëshortja e tij Luciana, shijuan ditët e fundit të pushimit në Itali.

Aktori 48 vjeçar dhe gruaja 43 vjeçare, janë parë në një jaht në Portofino. Ata ishin të shoqëruar nga fëmijët.

Matt kishte të veshur një bluzë ngjyrë hiri ndërkaq Luciana në bikini.

Javën e kaluar, Matt është parë me Ben Affleck në Los Angeles.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here