Ku humbi Xhejlane Godanci?Ku mbet Buqja e serialit “Familja moderne”?

Xhejlane Godanci, sidomos me rolin në serialin e përmendur, arriti jo vetëm të bëhet e njohur, por edhe shumë e pëlqyer për audiencën e gjerë.

Emri i saj nga turqishtja do thotë drenushë. Por, drenushën shikuesit e njohin më shumë si Buqe, meqë ka luajtur edhe në seriale të tjera të vendit.

Vlen të përmendim se Xhejlanja mbahet në mend edhe për role në teatër, e sidomos në shfaqjet për fëmijë, si “Picërraku”, “Minuku lozonjar”, “Princesha dhe dragoi”, “Top hopi” etj.

Xhejlanja për “Kosovaren” thotë se nuk i përngjan fare Buqes së serialit.

Në realitet është krejt tjetër: e qetë, e hareshme, e sinqertë, modeste…/g.d/ Kosovarja /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here