Megjithëse se u flit se këngëtarja Rozana Radi ka marrë një apartament me qera me të dashurin e saj reperin Mc Kresha, si duket ky i fundit nuk shihet me të.

“Zhurnal Plus” mëson se reperi ka qenë në promovim të këngës së tij më të re me titull “Bassi”, këngë kjo që është në bashkëpunim me këngëtaret Flaka Krelani dhe këngëtaren e re Rina Abdyli, ai ishte vetën.

Sic e shihni dhe në këtë foto që e siguruam nga ky promovim, Kresha nuk ka qenë i shoqëruar me Rozanën. Ku do ta ketë lënë vallë? Mos janë ndarë kaq shpejt?

Apo thjesht lidhja e tyre ka qenë vetëm për një prezantim në festivalin “Kënga Magjike”, ku djali mori shumë publicitet edhe në Shqipëri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here