Zbarkuan shqiptaret e hollyvudi-it ne Tirane, u shkrepen fotot anembane, ky Lulzimi Basha, sa fatlum ishte, Angela Martinin per beli e kishte, por fytyra e tradhetoi, kur ai filloi te fantazoj.

Se ku i kishte mendte dhe ku i “kullote dhente”, te gjithe pyesnin rend me rend.

“Ka apo nuk ka Angela te brendshme?”, po mendonte ky kryebashkiak, “E rroi apo nuk e rroi?”, iu kishte bere merak. Kjo Angela shume seksi, Lulit paksa iu shtua oreksi por kjo fantazi shpejt mori fund, pasi Angela iku tjeterkund./Albasnapz/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here