Kryebashkiaku i Romes i ofron martese Xhesika NdojitKëngëtarja së bashku me vajzën Alesia, fitojnë dokumentacionin italian.

Seksi këngëtarja e njohur Xhesika Ndoj për momentin qëndron në Itali ku përvec vizitës së saj dhe largimit nga Tirana për disa ditë jashtë obligimeve muzikore, ajo së bashku me vajzën e saj Alesian kanë rregulluar dokumentacionin në shtetin italian.

Pasiqë ka regulluar dokumentat nga burime të sigurta mësohet se këngëtarja ka marë një ofertë të çuditshme nga kryebashkiaku i Romës. Zotriu italian i ka ofruar martesë këngëtares shqiptare e cila duket se nuk e ka pranuar këtë ofertë, por arsyet nuk dihen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here