Angeline Jolie nuk është duke kaluar një moment dhe aq të mirë sa i takon betejave ligjore. Aktorja 36 vjeçare është paditur për herë të dytë brenda një muaji. Një gazetar kroat e akuzon atë së fundi se i ka vjedhur historinë pas debutimit në “Land of Blood and Honey”.

Dokumentet ligjore të siguruara nga media pohojnë se James J.Braddock pohon se një artikull që ai ka shkruar dhe që është publikuar në vitin 2007 është baza e filmit, skenarin dhe realizimin e të cilit e ka drejtuar nëna e gjashtë fëmijëve Angeline Jolie.

Në padi gazetari jep shembuj konkrat të asaj çka është shkruar dhe asaj çka transmetohet në film.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here