Është absolutisht ndër më të mirat në tregun muzikor por njëkohësisht dhe ndër më të paraqitshmet.

Imazhi i saj është për t’u admiruar dhe ndër të tjera mënyra e veshjeve dhe e stilimit, është e fjalës më të fundit të modës. Por ja që edhe këngëtarja Dafina Zeqiri ka vend për t’u kritikuar.

Sipas shumë fansave që e njohin atë edhe nga afër, Dafina duhet të qëndrojë ashtu siç ka qenë më parë, pasi kohët e fundit transformimet kanë qenë nga më të dukshmet dhe të këqija, duke shkuar deri aty sa mendojnë se një pjesë e mirë e tipareve të saj janë rregulluar me operacion.

Ka qenë shumë e mirë në bukurinë e saj natyrale, dhe duke ndërhyrë për t’u bërë edhe më mirë, ka prishur gjithçka’- tregon një fans. Bluetooth

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here