Këto muajt e fundit Kristine Elezaj duket sikur ka qëndruar pak nën hije,por në të vërtetë këngëtarja gjendet në studio për të regjistruar material të ri.

Ne kemi mësuar se ajo është duke punuar me kompozitorin e njohur amerikan Ras (Nicholas Ras Furlong) i cili ka kompozuar këngë dhe për këngëtarë të tillë si Leona Lewis,Jordin Sparks,Mario,Wynter Gordon etj.

Materialet e reja priten të jenë gati nga fillimi i vitit që vjen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here