Kristen Stewart protagonistja e filmit “Twilight“ heq këpucët në tapetin e kuq dhe vesh atlete.

Ajo nuk i ka duruar dotkëcucët e saj, të cilat ishin me takë tepër të lartë dhe i ka hequr.

Kjo ka ndodhur në premierën e filmit në Londër ku të dy progagonistët e filmit, Robert Pattinson dhe Kristen Stewart ndodheshin atje për të prezantuar episodin e ri të tij, “Twilight”- Breaking Dawn”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here