Kristen Stewart lë vetëm Robert Pattinson ditën e të dashuruarëve!Kristen Stewart, vajza bukuroshe, magjepëse dhe sensuale e njohur si Bella sapo ka mbushur 22 vite. Aspak e interesuar në V-Day për të vizituar R-Patz, Kristen ka vendosur të kalojë diten e shën valentinit në shtëpi, së bashku me mamanë dhe vëllanë.

Një burim i afërt në familjen e saj në rrëfeu;

“Kristen festoj ditën e dashurisë me mamanë, dhe vëllan e saj të vogel, Taylor Stweart. Me aq sa di, dhe nga informacioni që kam nuk rezulton që Kristen të ketë marrë një dhuratë feste nga Rob. Ajo ka daluar shumë me mamanë kohët e fundit. Mendoj se mamaja e saj është e mirëkuptueshme dhe suportuese ndaj saj, po të njëjten gjë mund të them edhe për vëllan.”

Në fakt është gjë e bukur dashuria familjare, por nganjëherë dashuria në çift duhet të triumfojë, veçanerisht në këtë ditë të veçantë. Ajo cfarë bën përshtypje është; “Përse Kristen nuk bëri një udhëtim prej 15 orësh në Australi aty ku gjëndet dhe dashuria e saj Rob? Vallë si do të jetë problemi?”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here