Taylor Lautner mendon se aktorja Kristen Stewart është “shumë hot” dhe kështu pritet të duket edhe në pjesën e re të filmit “Twilight”.

Aktori – i cili luan rolin e Jacob Black në filmin e famshëm – ka pranuar se karakteri i Stewart, Bella si vampire këtë herë është shumë më i mirë së përpara.

“Bella është shumë hot si vampire”, tha ai. “Më hot që ju mund të pritni. Këtë do ta pranoni pasi ta shihni filmin”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here