Pavarësisht se këngëtarja ka luajtur në gjashtë filma vitin e kaluar dhe ka fituar miliona dollarë, ka thënë se nuk i pëlqen të shpenzojë.

“Unë llogaris se tani kam para, por nesër nuk mund të kem. Jo gjithmonë jeni në kulm të karrierës dhe për këtë duhet të kursejmë”, tha aktorja.

“Aktorët janë brutalë në shpenzime dhe kjo nuk është shumë mirë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here