Prezantuesja seksi nga Shqipëria, Kristela Gjoka duket se nuk ka harruar ende ish-bashkëshortin e saj nga Kosova.

Kristela dhe Noga, dikur kishin një dashuri të ‘zjarrtë’, me njëri-tjeterin por e cila u shuma shumë shpejt. Dyshja në fjalë dikur bënin gjiro në vende të ndryshme të botës, e këto kujtime të mira Kristela ende i mban në rrjetet sociale.

Për dallim nga Kristela, është Noga ai që e ka fshirë çdo gjurmë të Kristeles nga vetja e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here