Siç është tradita, edhe për këtë vit presidenti, Barack Obama me bashkëshorten e tij dhe dy vajat e tyre këndojnë në koret e Krishtlindjeve.

Me ta ishin edhe këngëtari, Justin Bieber, Jennifer Hudson dhe Victoria Justice, ku u këndua dhe kënga tradicionale “Hark! The Herald Angels Sing

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here