Kardashian pendohet që ka bërë operacion plastik në gjinj, por do të presë derisa të rritet djali i saj 14-muajsh të cilin e ushqen me qumësht gjiri, për t’i hequr ato.

31-vjeçarja ka bërë operacion plastik kur ishte në kolegj, por ka pranuar se ajo pendohet që e ka bërë këtë, pasi tani mendon se ishte gjë e pa nevojshme.

“Unë i kam bërë operacion gjinjtë e mia, por nëse do të mund ta kthej kohën, unë do t’i largoja menjëherë”.

“Unë e kam kuptuar se kam gabuar dhe tani po e shqyrtoj mundësinë për t’i hequr implantet”, ka thënë motra e Kim Kardashian.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here