Kim Kardashian kohë më parë është martuar me basketbollistin Chris Humphries-in, ndërsa tani duhet të merret me fjalët se familja e saj nuk është duke e dashur dhe nuk i pëlqen “simpatiku” Chris.

Përndryshe, motrat e saj Kourtney dhe Khloe, sipas këtyre fjalëve, nuk e duan aspak bashkëshortin e Kim-it.

Pasi që ai tha se Kourtney është “rob i djalit dhe bashkëshortit të saj”, ajo ia ktheu dhe u tha mikeve të saj se Chris është bërë i famshëm vetëm pasi që është martuar me motrën e saj. Ajo e quajti atë të çuditshëm, të paaftë dhe ndërhyrës i madh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here