Zonja e Parë paraqitet me kostum të dizajnuar nga Michael Kros.

Se Zonja e Parë e SHBA-së, dihet se ka mundësi të veshë kostume nga më të shtrenjtat dhe më të veçantat, e kështu ka bërë edhe në mbledhjen e Kongresit ku ajo ndoqi fjalimin e bashkëshorit të saj Presidentit Donald Trump.

Kostumin e zi të cilin Melania e kishte veshur është dizajnuar nga Michael Kros dhe ka kushtuar hiç më pas se 10.000 dollarë.8

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here